

Gelato eller iskrem?
Gelato kommer fra Italia, og er en mer tradisjonell italiensk dessert. Det er et symbol på italiensk håndverk som setter fokus på naturlige ingredienser.
Gelato er en italiensk type iskrem som er kjent for å være rikere og mer kremet enn vanlig iskrem. Den er laget med færre luftbobler og lavere fettinnhold enn iskrem, noe som gir den en tettere og mer intens smak.
​
Iskrem har sin opprinnelse i flere ulike kulturer, men er spesielt populær i USA og Europa. I mange land er iskrem en mer tilgjengelig og variert dessert,
Gelato handler om å skape en perfekt balanse mellom kremet tekstur og intens smak, noe man kan oppnå med de beste ingrediensene.
Happis lager sine egne variegato, egen brownie, salt karamell saus, crumle og mye mer som brukes i gelatoen.​
Å bruke friske og sesongbaserte ingredienser kan betydelig heve smaken av gelatoen. ​Fra de friske, lyse smakene av våren til de rike, krydrede smakene på høsten og vinteren, Hapis tilpasser gelatoen til årstiden også. ​
Uansett hvilken sesong det er, har Happis alltid på tilbud noen av de klassiske gelatoene i disken feks. hasselnøtt, vanilje, mørk sjokolade. ​
Naturlige ingredienser

Sosial samling med gelato
Kom og ha en hyggelig treff HAPPIS i selskap med andre som liker å strikke, hekle, spille sjakk eller bare være sammen over en prat og gelato. Arrangeres en gang i måneden. Alle er velkomne!
Kontakt oss
Happis Gelateria
Gladengveien 4a
NO-0661 Oslo
​+47 45 51 71 26
Åpningstider
Man Stengt
Tir-Fre 10 - 18
Lør-Søn 11 - 18








